Kære frivillige i dit, mit og vores friluftsbad ?Sæsonen 2020 bliver en sæson som har været meget anderledes end tidligere sæsoner. Starten var usikker. Kunne vi åbne? Måtte vi åbne? Ikke mindst under hvilke vilkår og under hvilke regler. Covid-19 ramte hele verden med et slag. ? Vi var lidt stædige og holdt fast og troede på at det skulle kunne lade sig gøre.

Pludselig gik tingene stærkt og muligheden kom. Badet blev gjort klar i en fart. De frivillige blev kontaktet. Både de “gamle” og nye kom til. Det var og er nødvendigt.Det er et kæmpe puslespil der skal gå op. Både i familierne og i badet.

? Vi er helt klar over at det kræver tid, energi og engement fra hver enkelt og hele familien. Men det er også et signal om at i hver og en tror på, at Engesvang forsat skal ha’ et friluftsbad. For uden jer kære frivillige så var og er der intet friluftsbad. Hverken i år eller årene der kommer. Det er helt sikkert!

? Så vi håber inderligt at alle der bruger Engesvang friluftsbad, er klar over at der lægges et kæmpe stort arbejde fra vores frivillige, for at alle kan benytte friluftsbadet. De kommer efter en dag på job og familiens hårdt pressede logistik, ind for at bruge tid på at gøre rent, stå i kiosken, slå græs, checke teknikken og støvsuge badet. Der bruges utrolig mange timer på mange nødvendige ting, for at i brugere kan komme ind og nyde badet. ❤️?

Derfor er vi yderst taknemmelig for at netop I kære frivillige har brugt en del af jeres fritid på at gi’ en hånd med. Det var været uundværlig. Det bliver det osse i sæsonerne der kommer. Så nye frivillige er altid m-e-g-e-t velkommen! Det er trods alt lettere (og sjovere?) at løfte i flok. I har været med til at opretholde driften i friluftsbadet. Vi ville så gerne ha sluttet sæsonen af med en “tak for hjælpen” fest for jer frivillige. Men situationen, med corona, gør at den må vi desværre udskyde til næste år. Men det gør ikke vores ?? TAK FOR HJÆLPEN ??mindre. Tusind tak for din/jeres hjælp i sæsonen 2020. Vi håber at du/I vil hjælpe igen i 2021 ☀️??‍♂️

Mange hilsner Bestyrelsen Engesvang Friluftsbad

Categories:

Tags:

No responses yet

Skriv et svar